Információk

Várunk Titeket a 33. Europassio Kongresszusra, mely Magyarországon, Kecskeméten kerül megrendezésre 2017. június 8 – 11 között. Az esemény helyszíne a Kecskeméti Katona József Színház lesz. Megtalálhatjátok az oldalon az esemény részletes programját, valamint a jelentkezési lapot, melyet kérünk kitöltve visszaküldeni e-mailen  info@europassio2017.eu címre vagy postai úton a Kecskeméti Katona József Színház, H – 6000, Kecskemét, Katona József tér 5. címre. Kérjük a borítékra írjátok rá „Europassio 2017”. A jelentkezési lapok visszaküldési határideje 2017. február 15.

A kongresszus tervezett létszáma maximum 200 fő, ezért első körben szervezetenként maximum 4 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. Amennyiben a jelentkezések lezárását követően marad fenn hely, úgy tovább bővíthető ez egyes csoportok létszáma, ezért kérjük, hogy a jelentkezéskor jelezzétek, hogy összesen hányan jönnétek.

A részvételi díj 150 €/fő, mely magában foglalja az itt tartózkodás alatt a szállás, étkezés, és a központilag szervezett programok részvételi költségeit. Az utazás a szervezeteket terheli, költsége a részvételi díjon felül értendő. A részvételi díjat 2017. március 1-ig, az IBAN: HU17 1173 2002 1533 6206 0000 0000  SWIFT: OTPVHUHB bankszámla számra kérjük átutalni. A befizetésről szóló banki igazolást kérjük küldjétek meg az info@europassio2017.eu e-mail címre. A banki befizetés közleményébe kérjük írjátok be a szervezet nevét az egyszerűbb azonosítás végett. Amennyiben szeretnétek repülőtéri transzfert kérni, vagy a vasútállomástól szeretnétek eljutni a szállodához, kérlek írásban jelezzétek, és segítünk Nektek a megoldásban.

Az esemény hivatalos szállodája az Kecskemét Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel (www.hotelaranyhomok.hu), mely 3 perc sétára található a Kecskeméti Katona József Színháztól.

Ezeken az oldalakon minden fontos információt megtaláltok, melyre a rendezvényhez kapcsolódóan szükségetek lehet. Kérünk Titeket, hogy a nyomon követhetőség érdekében kéréseiteket, kérdéseiteket írásban, az info@europassio2017.eu e-mailen tegyétek fel. Kollégáink minden kérdésre írásban válaszolnak Nektek.

Őszintén reméljük, hogy 2017. júniusában személyesen is találkozhatunk Kecskeméten.

Várunk Titeket szeretettel!